Van strijd naar positiviteit 

Schrijf je nu gratis in voor het webinar

Je gegevens

Datum en tijd

maandag
10
juni
20:30 CEST
Aanmelding bevestigen

Van strijd naar positiviteit 

Je wil wel graag rustig en geduldig opvoeden, maar in de praktijk valt dat lang niet altijd mee.


Want het komt er regelmatig op neer dat je eerst boos moet worden of moet dreigen met straf voordat je kind doet wat je vraagt.


Al die simpele, alledaagse dingen zoals aankleden, op tijd op school/kinderdagverblijf komen, schermtijd, eten en het bedritueel, het eindigt allemaal in een strijd. 


Zo had je je het niet voorgesteld. En je baalt ervan dat je zoveel moet mopperen en dat je kind niet gewoon lekker meewerkt.

Heel eerlijk? Je ziet soms 's ochtends bij het wakker worden al op tegen de dag die komen gaat en je loopt op je tenen om maar te voorkomen dat je kind weer een scène gaat schoppen.


Ho wacht, dat kan anders. 

Ontdek in het webinar 'Van strijd naar positiviteit'
de 5 concrete stappen om ervoor te zorgen dat je kind beter luistert, zonder dat je boos hoeft te worden of te dreigen met straf.

Zodat je die constante strijd kunt doorbreken en de rust en gezelligheid terug te brengen in jouw gezin.​​​​​​​Doe je ook mee?
Mijn naam is Annelies Bobeldijk en ik help ouders met jonge kinderen, om ervoor te zorgen dat die strijd over alledaagse dingen verdwijnt.

Want je kunt ervoor zorgen dat je kind naar je luistert, zónder daarvoor boos te worden of te dreigen met straf.  


Inmiddels heb ik al 10.000+ ouders hierbij geholpen en ik help jou er ook graag bij. 


Zelf ben ik moeder van 4 jongens en ik weet als geen anders dat het ouderschap echt niet alleen maar één groot feest is en dat kinderen het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen.


In dit webinar wil ik jou leren hoe je hier anders mee om kan gaan. 

​​​​​​​
Zodat je niet meer de hele dag hoeft te mopperen, maar je relaxter in het ouderschap komt te staan. Deel dit webinar