4 onmisbare inzichten om het opvoeden leuker
​​​​​​​én makkelijker te maken

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

Aanmelding bevestigen

4 onmisbare inzichten om het opvoeden leuker én makkelijker te maken

Jij wilt graag op een warme, liefdevolle en fijne manier opvoeden.Je voelt aan alles dat het niet werkt om steeds maar te dreigen met straf en die manier past ook niet echt bij je. 

Jij kiest bewust niet voor:
❌ 'Omdat ik het zeg!'
❌ 'Waarom? Daarom!'
❌ 'Wie niet luisteren wil, moet maar voelen'.

Jij wilt niet boos worden en schreeuwen, maar rustig en begripvol met je kind omgaan. Jij kiest ervoor om het anders aan te pakken. Luisteren naar je kind en aandacht hebben voor wat het nodig heeft. Uitleggen waarom iets niet mag en je maakt de dingen graag bespreekbaar.

Tot zover de theorie.

Want in de praktijk blijkt het toch wel lastiger dan je van tevoren had bedacht. Als je kind na 10 keer vragen nog steeds geen reactie geeft, dan lijkt het wel of je geen andere mogelijkheid hebt dan om boos te worden of te dreigen met straf. 

Maar dat voelt niet goed. Je wilt het niet op die manier doen. Maar ja, aan de andere kant wil je ook niet dat je kind de baas in huis is...

Herkenbaar? Dan is dit webinar voor jou! 

In het webinar ga je het volgende leren:
✅ Waarom lukt het nou steeds maar niet om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren?
✅ Hoe ga je ermee om als je kind het bloed onder je nagels vandaan haalt?
✅ Hoe kun je ervoor zorgen dat je kind niet steeds datzelfde negatieve gedrag laat zien?
✅ Hoe komt het nou dat je altijd eerst boos moet worden voordat je kind luistert?

Jij kunt je nu gratis aanmelden voor dit webinar. Dit wil je niet missen want deze inzichten zijn echt onmisbaar als jij graag wilt dat de rust en de gezelligheid terugkeert in huis.

Mijn naam is Annelies Bobeldijk en ik ben opvoedexpert en dé coach voor ouders die iedere dag weer strijd hebben over die alledaagse situaties. Voor ouders die graag willen dat hun kind beter luistert, terwijl ze zelf rustig blijven. 

ls coach heb ik al duizenden ouders begeleid, die met mijn hulp ervoor gezorgd hebben dat hun kinderen beter luisteren en er minder strijd is in huis. 


Deel dit webinar